Wie zijn wij?
___________________________________________________________________________________________________________

Sinds 2010 koken we vaak 100% NL . Daarbij hebben we oog voor (h)eerlijke producten: zoveel mogelijk biologisch of ecologisch en vaak ambachtelijk bereid. En we letten daarbij op de voedselkilometers en productiewijze. Veel van de producenten kennen we persoonlijk. Sommige producten halen we rechtstreeks uit het bos, weiland of zelfs de duinen.
Onze duurzame visie geeft richting, maar is geen heilig doel. Geen heilige huisjes, maar bouwstenen voor de ultieme ontmoeting. Want we genieten van de ontmoeting. Geen goed maal zonder goede gasten, een fijne locatie en een ontspannen ambiance.
De jarenlange theaterervaring
va
n kok Jan van Rossum inspireert hem om van het eten een happening te maken. Samen met de opdrachtgever zoekt hij naar een unieke ambiance, zodat alles opperbest zal smaken. Jan streeft naar maatwerk en daarbij is een goed voorgesprek natuurlijk onontbeerlijk. Niets is te gek. Troost & Proost kan op de meest uiteenlopende locaties koken.
___________________________________________________________________________________________________________
Zo ontstonden
bijvoorbeeld:
En meer
, kijk gerust eens onder
op elke locatie.