Quanto kostda?

___________________________________________________________________________________________________________


Eten op locatie is verrassend. Elke maaltijd is anders en elk seizoen kent andere productprijzen. Daarom rekenen we niet met standaardprijzen. Wel denken we graag mee aan kostenbesparing. We maken zoveel mogenlijk gebruik van de aanwezige spullen en huren bij wat niet aanwezig is.

Wanneer het bijvoorbeeld om een groot feest gaat, kan en ploegje vrijwilligers een dag van te voren alvast meehelpen met de voorbereidingen. Zij krijgen dan een kookworkshop met een lunch aangeboden, waarin we alvast een aantal gerechtjes voorproeven. Zo ontstaan er al vaak sfeervolle voorfeestjes.

Ook maken we graag gebruik van producten die zelf geleverd kunnen worden. Bijvoor- beeld producten uit eigen moestuin, eigen boomgaard of eigen drankvoorraad kunnen kosten besparen èn een kostelijke maaltijd opleveren!

Per opdracht maken wij een prijsopgave naar aanleiding van een kennismakingsgesprek. Prijzen zijn gebaseerd op de ingeschatte werktijd à 40,- euro per uur en op de dagprijs van de ingrediënten. Het voorgesprek is gratis en oriënterend.

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW. Voor levensmiddelen en arbeidstijd wordt 9% BTW in rekening gebracht. Voor drank en gehuurde spullen is dat 21%.


___________________________________________________________________________________________________________

Troost & Proost doet mee met de Utrechtse €uro

Troost & Proost doet in Utrecht mee aan een lokaal geld-initiatief dat gefaciliteerd wordt door de Social Trade Organisation. Hierbij bankieren groepen mensen en bedrijven onderling op een manier die beter is voor mens, milieu en economie . Het introduceert een lokaal, digitaal betaalsysteem, waarin geld geen doel op zich is, maar een middel om tot een bloeiende lokale economie te komen. Bovendien bevordert het milieuvriendelijker en duurzamer handelen.

Nu was de regio altijd al favoriet bij Troost & Proost, dus dragen we van harte ons 'steentje' bij aan dit experiment: de Utrechtse €uro. Naast Troost & Proost doen nog zo'n 130 andere Utrechtse bedrijven mee, zoals bijvoorbeeld Rio de Bio en de Veldkeuken in Utrecht.


Interesse om mee te doen, of gewoon meer weten over @nder geld? Kijk op: www.utrechtse-euro.nl


________________________________________________________________________________________________________________________________________