___________________________________________________________________________________________________________
Een uniek thuisdiner, een intieme viergangen picknick of een buffet voor 140 gasten, Troost & Proost organiseert het voor u. Dat doen we in een Bourgondische sfeer en geïnspireerd op de regionale rijkdommen in en om Utrecht. We houden van volle smaken en eenvoud. En we leggen graag de nadruk op de meest uiteenlopende groentes, zonder vlees en vis te schuwen.
Sinds 2010 koken we vaak 100% NL. Daarbij hebben we oog voor (h)eerlijke producten: zoveel mogelijk biologisch of ecologisch en vaak ambachtelijk bereid. En we letten daarbij op de voedselkilometers en productiewijze. Veel van de producenten kennen we persoonlijk. Sommige producten halen we rechtstreeks uit het bos, weiland of zelfs de duinen.
Onze duurzame visie geeft richting, maar is geen heilig doel. Geen heilige huisjes, maar bouwstenen voor de ultieme ontmoeting. Want we genieten van de ontmoeting. Geen goed maal zonder goede gasten, een fijne locatie en een ontspannen ambiance.
De jarenlange theaterervaring van kok Jan van Rossum inspireert hem om van het eten een happening te maken. Samen met de opdrachtgever zoekt hij naar een unieke ambiance, zodat alles opperbest zal smaken. Jan streeft naar maatwerk en daarbij is een goed voorgesprek natuurlijk onontbeerlijk. Niets is te gek. Troost & Proost kan op de meest uiteenlopende locaties koken.
___________________________________________________________________________________________________________
Zo ontstonden bijvoorbeeld: En meer, kijk gerust eens onder op elke locatie.
Mediterraan Buffet
met levendig Bertoli-gevoel
Het IT-diner
met logi-quiz & mathematisch
gedekte tafel
Het Aspergediner
bij zonsondergang in een
heus aspergeveld