Troost & Proost heeft recentelijk de deuren van de keuken gesloten. Vanwege de coronabeperkingen zijn we andere dingen gaan doen. Momenteel is Jan ondersteuner van de woon-werkgemeenschap Emmaus Haarzuilens en ook actief voor de Social Impact Factory. De Stoepwinkel draait nog wel door en we zijn in gesprek over andere manieren van samenwerken op het voedselvlak. Als daarover meer duidelijk is, hoor je snel meer.
Voor een goede, biologische, natuurlijke en regionale catering, verwijs ik jullie graag door naar mijn collega's van Wilde Wortels. Zij koken in lijn met het gedachtengoed van Troost & Proost.
Wordt Vervolgd!
Welkom op de site van Troost & Proost
Lekker eten op letterlijk elke locatie!
Lees op de volgende pagina's over wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen! Lees over de specialiteiten van de kok, vergeten groenten, en werken met producten die het liefst op fietsafstand verkrijgbaar zijn. Lees over Lekker Utregs, Maximaal Regionaal en de Troost & Proost Tafel. Lees over verrassende concepten en locaties. Lees over workshops, waar pluken en proeven een nieuwe ervaring genereren. Of wandel door de activiteiten.
Nieuwsgierig? Klik gerust door.
Je bent van harte welkom; hier en aan tafel!
Jan van Rossum
Actueel - Stoepwinkel Troost & Proost verzorgt boodschappenservice voor lokale producten In maart 2020 werd het voor Troost & Proost door de corona pandemie bijna onmogelijk om nog ontmoetingen te organiseren en te koken. Sindsdien kan het met elkaar eten voornamelijk nog in huiselijke kring. En al die mooie lokale en regionale producten die Troost & Proost zo graag op de borden serveerde, dan? Elke 2 weken organiseert Troost & Proost op vrijdagmiddag een ophaalplek voor lokale producten in Utrecht-West (begin Vleutenseweg). Wilt u bestellen, stuur dan uw boodschappenlijstje via de mail. |
Vaste lokale leveranciers:
De Veldkeuken - brood, taart en granola |
| De Bonte Parels - melk, yoghurt en rundvlees |