Quanto kostda?
___________________________________________________________________________________________________________
Eten op locatie is verrassend. Elke maaltijd is anders en elk seizoen kent andere productprijzen. Daarom rekenen we niet met standaardprijzen. Wel denken we graag mee aan kostenbesparing. We maken zoveel mogenlijk gebruik van de aanwezige spullen en huren bij wat niet aanwezig is.
Wanneer het bijvoorbeeld om een groot feest gaat, kan en ploegje vrijwilligers een dag van te voren alvast meehelpen met de voorbereidingen. Zij krijgen dan een kookworkshop met een lunch aangeboden, waarin we alvast een aantal gerechtjes voorproeven. Zo ontstaan er al vaak sfeervolle voorfeestjes.
Ook maken we graag gebruik van producten die zelf geleverd kunnen worden. Bijvoor- beeld producten uit eigen moestuin, eigen boomgaard of eigen drankvoorraad kunnen kosten besparen èn een kostelijke maaltijd opleveren!
Per opdracht maken wij een prijsopgave naar aanleiding van een kennismakingsgesprek. Prijzen zijn gebaseerd op de ingeschatte werktijd à 40,- euro per uur en op de dagprijs van de ingrediënten. Het voorgesprek is gratis en oriënterend.
Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW. Voor levensmiddelen en arbeidstijd wordt 9% BTW in rekening gebracht. Voor drank en gehuurde spullen is dat 21%.
___________________________________________________________________________________________________________